Onze clubdag op 12 oktober 2019 was een groot succes! Hieronder staan de uitslagen van alle deelnemers van deze gezellige clubdag!

Onze clubkampioenen van 2019 (volgorde van links naar rechts op onderstaande foto)
Dressuurkampioen: Esther Wijnne
Algemeen kampioen: Jessica Bonestroo
Bixie kampioen: Lynn van der Molen
Springkampioen: Lieke ten CateCLUBDAG 1 WEEK UITGESTELD! 


i.v.m. met de vele regen en natte bodems hebben we besloten om de clubdag te verplaatsen naar zaterdag 
12 oktober. Wil je nog mee doen, geef je dan snel op bij mandykoops@hotmail.com

 

CLUB DAG 2019

 

Op zaterdag 5 oktober is het zover… De club dag van HTK en Hippisch Oosterwolde. Deze dag is speciaal georganiseerd voor leden van HTK en Hippisch Oosterwolde. Je hoeft geen startpas te hebben met je paard of pony. Als je wel officieel op wedstrijden start, moet je je opgeven in de klasse die je start op wedstrijden. Je mag dus geen B rijden terwijl je op wedstrijden L1 start. De ruiters die niet starten mogen zelf kiezen in welke klasse ze uitkomen.

 

We starten de ochtend met 1 proef dressuur (vanaf klasse BB). De beste combinaties (aantal is afhankelijk van het aantal inschrijvingen) worden geselecteerd voor de finale, welke in de middag wordt verreden. Dit is dezelfde proef als in de voorronde in de ochtend (eerste proef van de maand oktober). Deze proef wordt beoordeeld door 2 juryleden. De combinatie met het hoogste puntenaantal (beide jury’s bij elkaar) wordt Dressuurkampioen. Voor de kinderen (tot 13 jaar) is het mogelijk om bixie te starten, deze combinaties rijden niet over in de middag en rijden dus maar 1 proef in de ochtend.

 

Aansluitend aan de ochtend dressuur, gaan we starten met een springparcours (vanaf 30cm). Iedere combinatie springt 1 ronde. Degene die 8 of minder strafpunten heeft, mag door naar de barrage. Degene die de meeste stijlpunten scoort in de barrage is Springkampioen. De strafpunten worden van je stijlpunten afgetrokken.

 

De bixie combinaties die en dressuur rijden en springen maken kans op de titel Bixie kampioen. Deze combinaties doen hetzelfde springparcours als de rest op 30 of 40cm, maar maken geen kans op de titel springkampioen.

 

Je kunt ook alleen dressuur rijden of alleen springen. Dan maak je alleen geen kans op de titel Algemeen kampioen. Deze prijs gaat naar de combinatie die als beste is met dressuur en springen bij elkaar. Bij gelijke start is dressuur doorslaggevend.

 

Hieronder het voorlopige programma (let op dit kan wijzigen!)

10:00 uur:                   Terrein open

11:00-13:00 uur:       Voorronde dressuur

13:00-14:30 uur:       Springen (inclusief finale)

14:30-15:30 uur:       Dressuur finale

16:00 uur:                   Huldiging clubkampioenen (bij secretariaat, zonder paard/pony)

 

 

Inschrijven kan in de kantine van HTK of door een mail te sturen naar mandykoops@hotmail.com. Zet in deze mail je naam, paard, klasse en categorie. De kosten zijn €7,50 per proef/parcours.

 

Wij hopen op een sportieve en gezellige dag!